Baka baka kaka

2011-11-21 / 13:53:49

Glutenfria mockarutor / kärleksmums

Kaka:
2 ägg
3 dl socker
1½ dl mjölk eller vatten
4½ dl glutenfri mix fin
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 msk kakaopulver
150g smält smör eller margarin

Glasyr:
3½ dl florsocker
50g smält smör eller margarin
4 msk kaffe
1 msk kakopulver
2 tsk vailjsocker

Garnering:
Kokos

Vispa ägg och socker pösigt
Blanda torrvarorna och blanda i smeten
Rör ner mjölk/vatten och smör/margarin
Häll i långpanna klädd med bakplåtspapper
Grädda ca 12 minuter i 225 grader

Rör ingredienserna i glasyren till en slät massa
Bred ut över den varma kakan
Strö över kokos
Låt svalna, skär sedan i bitar

Går utmärtk att frysa!

/Soderlivet
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: